Туристическа агенция ГАБИ ТУР ЕООД - 3916

Saitove1.org
Начало Начало | Добави сайт Добави сайт | Бележник Бележник(0) | Контакти Контакти

„Приключения в Източните Родопи“ е сайтът на туристическа фирма Габи Тур за организираните приключения сред природата, в които сме се специализирали от 2005 г насам. В началото започнахме предимно с културно-исторически и познавателни екскурзии, но работата ни срещна с колеги, които ни въведоха в невероятните природни чудеса на Родопите и с които разработихме едни от най-добрите си екотурове. С партньорски организации разработихме и програми за планинско колоездене и каякинг турове в реките и язовирите в Източните Родопи.

Открихме чудесните възможности на планината за зелени училища и приключенски лагери – такива, които наистина докосват децата ви до невероятната енергия на природата и ги карат да преоткриват себе си.

Специализирани сме в организирането на винени турове в Родопите – предлагаме винени програми и дегустации както за индивидуални туристи, така и за групи.

Правим страхотни фотографски пленери – по време на фестивали, на възстановки на местни традиции и обичаи, за снимане на животни и редки цветя, ландшафтна фотография, автентична архитектура и др.

Предлагаме незабравими уикенди в родопските села и различни програми за селски туризъм.

Всички наши приключения сред природата лесно се превръщат в тийм билдинг на открито – специално подготвен според нуждите на вашата организация.

Организираме пешеходни преходи из целите Родопи, предоставяме палатково оборудване под наем, колела и каяци под наем, коли под наем, правим трансфери до туристически забележителности – само ни попитайте какво ви е необходимо.

Лично познаваме и поддържаме контакти с мрежа от места за настаняване, ферми, ресторанти и атракции в Източните Родопи. Част сме от туристическата мрежа на „Новото тракийско злато“, заедно с които разработихме Трансродопския веломаршрут, създадохме няколко туристически пътеводители и карти на района и подехме много други инициативи, свързани с развитието на екотуризма в Източните Родопи.

Програмите, публикувани на сайта ни, са само част от това, което можем да организираме за вас. Пишете ни какво обичате да правите, каква почивка или екскурзия предпочитате и ние ще ви предложим най-доброто за вас на най-изгодна цена.

ВИДЯН: 319        ПОСЕТЕН: 5


Промотирай сайта